Ehdota ohjelmaa Tieteiden talon Tieteiden yöhön 2021


Tieteiden yö järjestetään seuraavan kerran 14.1.2021. Tieteiden talon Tieteiden yön ohjelma kootaan tällä lomakkeella lähetettyjen ehdotusten pohjalta, joista etusijalla ovat tieteellisten seurojen lähettämät ehdotukset. Ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan 9.9.2020 asti. Tieteiden talon Tieteiden yön ohjelmavalinnoista ilmoitetaan viikolla 38, jonka jälkeen ohjelmaehdotuksia on aikaa hioa 29.10.2020 asti. Jos haluat lähettää useamman ohjelmaehdotuksen, täytäthän jokaisen ehdotuksen uudelle lomakkeelle. Näin ohjelmaehdotusten läpikäynti helpottuu.

 

Ohjelmaehdotusta laatiessa kannattaa ottaa huomioon, että Tieteiden talon Tieteiden yön luennot pyritään pitämään pääasiassa 30 minuutin mittaisina tai lyhyempinä, kun taas keskustelut ja työpajat voivat olla kestoltaan pidempiäkin. Esittelypöytäpaikat, joilla eri toimijat voivat esitellä omaa toimintaansa ja tieteenalaansa, ovat lähtökohtaisesti avoinna yleisölle klo 17.00-21.00.

 

Jos sinulla on kysyttävää Tieteiden talon Tieteiden yön ohjelmasta tai ohjelmaehdotuslomakkeesta, ota yhteyttä sähköpostitse (tieteidenyo(at)tsv.fi).