Vastuullinen tiede ja tieteelliset seurat


Tervetuloa vastaamaan kyselyyn!

 

Tieteelliset seurat ovat keskeisiä vastuullisen tieteen edistäjiä suomalaisella tiedekentällä, mutta toistaiseksi niiden toiminnasta on vain vähän tietoa. Tutkimuksellamme pyrimme tekemään tieteellisten seurojen toimintaa näkyvämmäksi. Tulokset auttavat TSV:tä tukemaan seurojen toimintaa ja vaikuttavuutta.

 

Vastaamalla kyselyyn annat arvokasta tietoa edustamastasi tieteellisestä seurasta tutkimusta varten. Jokaisen seuran näkökulma on tärkeä. Kyselylomake on toimitettu kaikille Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseuroille.

 

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 30.11.2021 mennessä.

 

Kyselyaineistoa käsitellään luottamuksellisesti. Tulokset julkaistaan niin, ettei yksittäistä seuraa voida tunnistaa tuloksista. Seurojen nimiä ei julkaista. Kyselyaineistoa käytetään TSV:n verkkojulkaisusarjassa julkaistavassa raportissa. Aineistosta voidaan julkaista osia myös muissa julkaisuissa. Anonymisoitu kyselyaineisto tallennetaan Tietoarkistoon (FSD) ja aineistolle sallitaan jatkokäyttö tutkimustarkoituksiin.

 

Tutkimuksesta antaa lisätietoja: tutkija Elina Late, elina.late@tsv.fi

 

Jättämällä kyselyn lopussa yhteystietosi osallistut viiden #minätutkin t-paidan arvontaan. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista.

 

Tietosuojaseloste