Kysely yhteiskehittämisestä


Nosta kissa pöydälle ja kerro, mikä aiheuttaa esteitä yhteiskehittämiselle? Mitä pitää tehdä? Jaathan myös hyvät käytänteet kanssamme.Liikutu tiedosta - päivä vaikuttavaa tiedeviestintää -tapahtuma nostaa kissan pöydälle. Puhumme avoimen tieteen kulttuurista ja etsimme ratkaisuja avoimuuden esteisiin. Vuonna 2018 keskitymme tiedon yhteiskehittämiseen. Vastaamalla kysymyksiin osallistut Liikutu tiedosta -päivän (22.5.2018)  päivän ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Kysely toteutetaan ja siihen vastataan anonyymisti. Vastauksia käytetään Liikutu tiedosta -tapahtuman ohjelman suunnittelussa  ja toteuttamisessa. Vastauksesi jäävät Tieteellisten seurain valtuuskunnan ja tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan hallintaan ja niitä käytetään kummankin toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Huomaathan, että vastaukset voidaan myös julkaista.

 

Liiku tiedosta -tapahtuma järjestetään 22.5.2018 Tieteen talossa, Helsingissä. Ohjelma julkistetaan huhtikuussa 2018 sivustolla liikututiedosta.fi. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kaskas Media, Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV) ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.

 

Lisätietoja kyselystä antaa Projektipäällikkö Henriikka Mustajoki (henriikka.mustajoki@tsv.fi) ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan pääsihteeri Reetta Kettunen, p. 040 733 5935.

 


Kyselyssä on 12 kysymystä.
  Huomautus yksityisyydensuojasta
Tämä kysely on anonyymi.
Tutkimukseen vastaamisesta ei jää tunnistetietoja sinusta ellei niitä jossain kysymyksessä erikseen kysytä. Jos olet vastannut tutkimukseen, jossa käytetään tunnistetta, tunnistetta ei säilytetä vastaustesi kanssa. Sitä pidetään erillisessä tietokannassa ja päivitetään vain merkitsemään oletko suorittanut kyseisen kyselyn. Tunnisteita ei voi yhdistää kyselyn vastauksiin.